Påsk

Ny vecka efter en vecka med mycket jobb, framförallt kvällsjobb. Förra veckan bestod av 5 jobbkvällar, vilket såklart är lite kämpigt, men jag fick också chansen att träffa ungdomarna en hel del, vilket var roligt!

I veckan blir det desto lugnare, kommer att vara ledig en hel del och då jag redan planerat för den mesta lediga tiden tvivlar jag inte på att det blir en fantastisk vecka! Blir en hel del besök och annat trevligt! :)  Nu tänker jag i alla fall ta mig ut i det vackra vädret och kanske får jag med mig lite ris in, så det blir lite påsk här! : )

Dessa fina ris är hämtade hos husgurun Martha Stewart, där man hittar egentligen all inspiration man behöver inför t.ex. påsken! : )

Bästa butiken i stan!
Vårat lilla ICA är verkligen den bästa mataffären i hela Umeå! Var annars kan man hitta Brämhults juice 2st för 25kr!? Där kan man snacka om vardagslyx, favoriterna är Ananas eller Clementin... kan man få en godare start på en helt vanlig vardag? : D

Idag är det jobb både dag och kväll, men imorgon blir det en kortdag så det ska nog gå bra! : )

Ute på grönbete
Så här trött blir man efter att ha varit ute och sprungit en hel dag. Jag har inte hjärta att låta min lilla skrutt sitta inne och titta på hur de andra katterna klättrar i träd och myser i solen. I år ska hon få bli utekatt. Jag är galet rädd att hon ska bli påkörd eller instängd någonstans med tanke på att hon inte är van att vara ute, men vad göra? Hon blir ju så glad nu när hon får vara ute! :)

Sköna dagar
Även idag är det ledig dag och jobbkväll, blir första gången jag ska träffa ungdomarna på nya jobbet ikväll, så det ska bli spännande. : )  Har dock lite att stöka med innan det är dags. Har redan hunnit tvätta på morgonen och nu ska jag åka iväg och veckohandla för att sedan eventuellt träna/springa.

Så här har mina frukostar sett ut nu ett tag: fil, hallon och "kaninflingor". Försöker ju komma bort från allt vitt bröd och andra dumheter, men usch vad vi har fuskat sista tiden. Ändå tycks det ge resultat, så helt ute och cyklar är vi ju inte. Men nu gäller det att ta träningen ett steg längre också... mot beach 2011! ; )


Snart är det påsk

Idag är jag ledig, känns så skönt att veta att man ska vara ledig hela dagen och inte gå och vänta på att telefonen ska ringa hela dagen! : )  Ikväll är det dock jobb som gäller på fritidsgården, sitter och letar lite inspiration och klurar på om jag ska påskpyssla ikväll... Ramlade då över den här påskiga chokladkakan på Martha Stewarts hemsida, ser den inte helt underbar ut? Kanske får bli en sådan inför påskhelgen, om vi bara kunde bestämma hur vi ska spendera den nu då jag blir ledig hela påskhelgen... Lyxproblem! ; )

I helgen har vi tagit det ganska lugnt, vi har tränat, vårstädat i trädgården och bara myst, såå skönt med lugna helger lite då och då! : )

Energi

Den första veckan på jobbet har hittills gått ritkigt bra. Det verkar som att jag kommer att kunna pussla ihop schemat så att det fungerar, dock hoppas jag ju att en del kvällar kan flyttas till dagtid så småningom. Men samtidigt blir det ju mer pengar så här ; )  Jag har fått tre välldans trevliga kollegor och det är härligt att se hur engagerade alla vuxna är i frågor som rör ungdomar på den här orten. Körningen går också bättre än jag trott, tar bara 20-25 minuter att komma till jobbet, det är kortare tid än det tog med buss till universitetet!

För övrigt har detta varit en mycket trevlig vecka. Har hunnit ut på två härliga promenader med Sofia och Liam, det är så skönt att få lite frisk luft och passa på att umgås samtidigt. Dessutom har Carro varit hemma i Umeå, så igår blev det en helkväll med Sushi och massor av surr. En toppenbra vecka hittills alltså som gett massor med energi, bara hoppas att det fortsätter såhär! : )Härlig vecka!
Oj vilken härlig och känsloladdad vecka detta har varit. Lycka och glädje har blandats med oro och nervositet. I onsdags bakade jag cupcakes för tacka av mitt gamla jobb. Angelica kom och provsmakade och jag fick fina blommor för att fira mitt nya jobb. Plötsligt ringde det på dörren och där stod Sofia med ännu mer fina blommor. Snacka om att man har de finaste vännerna, tack igen tjejer! : )

I torsdag arbetade jag sista dagen på mitt gamla jobb på ett stort bemanningsföretag. På fredagmorgon började äventyret på min nya arbetsplats. Mina kollegor verkar mycket trevliga och lokalerna var frächa och fina. Det enda som oroar mig lite är schemat då det verkar bli mer kvällar och helger än väntat, men hur många kvällar kan man hinna med på en deltid? Nåja, vi ska diskutera schema till veckan, så det löser sig med tiden. Fredag eftermiddag spenderade jag med mammsen, vi åt långlunch och hann prata av oss ordenligt. En toppenbra dag med andra ord. Nu ska jag packa ihop mig och åka och jobba med mina gamla bekantingar på fritidsgården (skönt att inte allt är nytt), ha en härlig lördagkväll! : )


RSS 2.0