Nytillskott?

 


Hittade den här bilden i mina arkiv (minns tyvärr inte vem jag plockat den av). Tycker dessa kuddar är så fina, finns för en ganska billig peng på Ikea och skulle passa perfekt till min nya kuddsamling. Någon som har planer på att åka dit snart som är sugen på att frakta hem en kudde eller två? Annars får det helt enkelt vänta till sommaren då vi planerat en tripp söderöver : )

Nu har verkligen nedräkningen börjat, bara två dagar kvar på gamla jobbet nu, på fredag börjar det nya äventyret, hur ska jag kunna sova på torsdag?! ; )


Mycket trevlig helg!





Vi har haft en riktigt trevlig helg i Piteå med dop, god mat och trevligt sällskap! Det var lilla Nellie som döptes och vi hade turen att få träffa den lilla familjen även under söndagen. Både jag och Samuel övervägde att kidnappa den lilla sötnosen då vi skulle åka hem, hon är sååå söt! Men vi insåg att det nog skulle vara bäst om hon fick stanna med sina föräldrar, som höll med om detta! ; )

I fredags var det våffeldagen men vi fick tjuvstarta redan i torsdags för att hinna med. Jag testade att göra GI-våfflor, de blev jättegoda, men knappast så nyttiga med grädde och nykokt sylt på! : )

Passande




Åh vad sugen jag är på ett tryck från Therese Sennerholt, känner att denna passar i mitt liv just nu. Tyvärr är den lite väl dyr för plånboken just nu, men kanske hamnar den på önskelistan inför födelsedagen senare i vår. : )

Har ordnat det sista med uppsägning idag, så om en vecka börjar jag mitt nya jobb! Hoppas nästa vecka går fort fort, för nu längtar jag! I helgen åker vi till Piteå för att gå på dop, så helgen kommer nog att flyga förbi misstänker jag : )  Hoppas ni får en trevlig fredag och en trevlig helg!

I'm back





På många olika sätt känns det som att livet återvänder just nu. Våren är på väg att smälta fram, inspiration och motivation kommer åter och jag fick jobbet jag så gärna ville ha! : )  Känner mig lyckligare och mer full av liv än jag gjort på mycket länge. Det nya jobbet kommer innebära att jag får arbeta med ungdomar, precis som jag önskar. Dessutom är det inte en heltid så jag kommer att kunna njuta lite av livet samtidigt också! : )

Den senaste tiden har jag känt lite smått panik över det här med jobbet, att inte veta var och när man ska arbeta, flyga och flänga, anpassa sig efter andra hela tiden och inte känna sig trygg någonstans... det tär både på humöret och orken. Sedan jag skrev på kontraktet på det nya jobbet känns det som att jag kan andas igen och nu hoppas jag att det ska bli kul att gå till jobbet igen!

Vi har också haft en mycket bra helg. I lördags hade vi en toppentrevlig heldag med mormor och Henry. Vi shoppade, skrattade och åt god mat, hela familjen! I söndags spenderade vi dagen i skidbacken och blev lite solbrända till och med. Det är så härligt att känna att våren är på väg! : )  Ikväll fick jag mig dessutom en långpromenad med Sofia, det var så härligt att få röra på sig utomhus utan täckbyxor och tjocktröjor!
 

Nedvarvning





Efter en lååång arbetsdag är det skönt att varva ner framför datorn innan sängen kallar. Gjorde bland annat ett besök på IKEAs blogg och fick se att sommaren kommit till de flesta butiker idag. Kikade lite snabbt på nyheterna och serien Falster kan gärna få flytta hem till oss. Vi behöver en grupp som tål väder och vind på framsidan där altanen saknar tak. Nu måste bara altanen tina fram så jag kan mäta lite! : )

Jobbkvällen har varit bra. Fotbollscup stod på schemat, vilket innebar massor av ungdomar och det är ju alltid roligt! Känner verkligen att jag valde rätt utbildning nu när jag jobbar på kontor dagtid och med människor kvällstid, det är helt klart kvällsjobbet som ger mer energi och lycka, även om jag trivs rätt bra med både och! : ) Nu lockar sängen på mig, sov gott allihopa! 

Perfektion!





Till den här lägenheten på Götagatan i Stockholm skulle jag kunna flytta in och känna mig som hemma! Kort sagt skulle man kunna säga att den är en mycket bra sammanfattning på alla inspirationsbilder, som ligger sparade i mappar på den här datorn! : ) Inte så konstigt kanske då det är min absoluta favoristylist och en av mina favoritbloggare som ska sälja sin lägenhet, Lotta Agaton (- detta visste jag dock inte då jag först hittade den på Hemnet.)



Vi planerar som bäst för att göra om vårt kök, vita luckor är redan bestämt och förmodligen en ny fyrkantig ho och ny blandare. Bänkskivan hade vi tänkt köpa i svart, men efter att ha sett detta kök lutar det nu åt en vit. Är det välldans opraktiskt måntro?



Älskar det här soffbordet, vi är ute efter ett nytt och jag har pratat om en runt i vitt. Här tror jag dock att sambon blir svår att övertala! : )



Ja vad säger man, jag letar djuuupt i mina fickor efter 6 miljoner just nu, men fickorna tycks vara tomma. Men man kan ju alltid titta och inspireras, eller hur!? : )

Mums!



Förra helgen åkte vi till Piteå. Vi hade en toppentrevlig helg. Middag och mello på lördagen hos Samuels syster med familj och grillning ute på söndagen med vänner, kan man ha det bättre?

Men snabbt gör sig vardagen påmind... denna vecka har jag jobbat alla dagar och detta fortsätter hela helgen. Jag håller mina tummar för en ledig dag på måndag, det behövs! Men är det inte toppen med veckor som denna då det kommer en liten ljusglimt mitt i vardagen? Denna vecka förstås i form av semlor på fettisdagen! Jag som försöker äta lite nyttigt provsmakade bara lite, okej det blev en halv semla... : )  men jag passade också på att fota dem då det var jag som var ansvarig för att lägga upp dem i fikarummet! Alla jobb har sina fördelar ; )

Fint från förr


Jag har många minnen av denna typ av ljusstakar från uppväxten. När jag såg dem på Myrorna förra veckan kunde jag inte låta bli att köpa två stycken. Är ju svag för klarglas och tyckte de var så fina! : )

Fylla vardagen...



Imorse passade jag på att fota min frukost lite. Man får ju se till fylla dagen då man väntar på att få veta om man ska jobba eller ej. Idag verkar jag bli hemma, resten av veckan vet jag fortfarande inte, så det är bara att njuta medan det varar. Tror minsann att jag ska klä på mig och gå ut en sväng, är ju så härligt väder! : )



Det är lite svårt att fylla dagarna då man inte vet om man ska vara hemma en timme eller resten av dagen. Så nu klurar jag på ett nytt pysselprojekt som jag kan pillra med, några tips? : )

Fint från DAY






Så fort solen lyser känner jag vårkänslorna skölja över mig. Jag är såå sugen på att shoppa både vårkläder och lite nya detaljer till hemmet. Nya soffkuddar står högt på listan då de i vit päls känns som att de hör hemma i garderoben sommartid! Hittade en fin på MIO i helgen och då jag hade ett presentkort så blev det ett köp. Men hur den ser ut får ni se då jag hittat de resterande! Gillar verkligen dessa från DAY. Tyvärr ligger de dock lite över min prisklass, så jag letar vidare efter budjetalternativ! : )

RSS 2.0