Äntligen Midsommar


Såg denna filmposter igår, när jag tittade lite närmare tyckte jag att jag såg min barndomskärlek Dylan från Beverly Hills 90210, var tvungen att googla filmen och det är Luke Perry! Varför gör han svensk film? Hmm.. kanske betyder att den är bra, eller är det bara det de vill att man ska tro? Han har ju trots allt inte gjort så mycket de senaste 10åren. Någon som tänkt se/har sett filmen? :)

Precis som en söndag ska vara



Fina ljuslyktorna jag
vann!



Cupcake


Samuel åkte till en kompis för att kolla på UFC ikväll, vilket lämnade mig hemma med inredningstidningar jag inte hunnit läsa, en film och tid för mig själv. Sånt kan man ju alltid behöva. Sen blev jag så sugen på Cupcakes efter mitt tidigare inlägg att jag letade fram en rabarber-och halloncupcake i frysen som var jättegod! Lite extra njuter man ju också när man serverar den på lite nya sätt. Denna fina kopp har jag ärvt av min gammelfarmor. Tack snälla mamma och lillasyster som tog till vara på dem i somras : ) Precis så här skön ska en söndag vara, nu är jag redo för nästa vecka!

 


Sköna Söndag

 


Go'middag!


Ikväll var första kvällen på länge jag och Samuel varit lediga tillsammans, så vi passade på att göra riktigt god middag: Ugnsstekta grönsaker med fläskfilé, majskolv och rödvinssås blev det! Idag har vi varit på EM-möbler och kikat på lite saker som kan behövas inför flytten. Bra att börja i tid så man hinner kika runt ordentligt innan det börjar vara dags... eller i alla fall en bra ursäkt att få gå på affärer! ;)


London cupcakes


Fiiina Cupcakes


Ella's Cupcakes


Sitter och bläddrar igenom en massa bilder från i somras. Hittade dessa bilder från Covent Garden i London i sommar. Ella´s Cupcakes hette det mysiga lilla fiket där jag och tjejerna tog oss var sin Cupcake efter Dirty Dancing-musikalen. :) Måste nog baka Cupcakes snart igen, tycker inte jag lyckats så bra de sista gångerna, så suget försvann lite, men kanske till veckan!

 

 


Gratis smink?

 


Gå in här för att bli medlem



Här kan man samla poäng för att såsmåningom få presentkort som man kan spendera på t.ex. Kicks & Åhléns. Är helt gratis och man kan samla poäng bland annat genom att gå in på vissa hemsidor eller delta i undersökningar! Sugen? Registrera dig här!

 


Lite firande...

 


Eurasia

 


Hela den här veckan har varit helt galen, mycket jobb och mycket praktiskt att fixa med lägenhetsköpet och även idag har jag jobbat kväll. Men jag och Samuel hann i alla fall på förmiddagen åka ut till Röbäck och promenera lite runt på området och vi kände båda att vi kommer trivas toppenbra i området. Vi hann även för första gången sitta ner och bara skapa lite drömmar kring flytten över en god middag på Eurasia. Kanske inte superlyxigt men eftersom jag skulle iväg och jobba kändes det lagom och friterad banan med glass är sjuuukt gott! :)

Scrappat


Kortet...



... i sin helhet


Mitt i allt lägenhetsköpande så gjorde jag detta kort på beställning. Det var en 60-åring som skulle firas så jag försökte hålla kortet lite "stiligt" i alla fall ;)

 

 

 


Tack!


Hösten smyger sig på...


Tack snälla sötnosar som skickat kommentarer både via inlägget nedan och sms. Är så roligt att känna att folk runt omkring oss är så glada för vår skull.. eller kanske bara längtat efter att vi ska sluta tjata om att vi varit på 100 visningar?! ; )

Igår träffades jag och Sofia för en fika på Nk och en massa prat, vi hann med både det ena och det andra, supertrevligt! Sedan blev det mat-shopping på ICA Maxi med en gnällig sambo, varför hatar alla pojkar Maxi, det är ju såå roligt, särskilt då man packat in allt hemma!? I helgen blir det mest jobb (praktiken), ska försöka hinna vara ute i det sköna höstvädret också!

I-L: Lägenheten ligger på Röbäck! :)

 


Äntligen!!

 



Nu har vi äntligen hittat det vi tror och hoppas blir vårt drömboende! Igår köpte vi oss en trea i bottenplan med två uteplatser. Så nu längtar vi bara till januari då vi får flytta in! Såklart börjar dock redan min "inrednings-hjärna" arbeta på högvarv, så nu är det bara att leta inspiration och gärna lite prisvärda sätt att få denna lägenhet att kännas som hemma. Ska bli såå spännande! : )

 


Tillbaka...


Kvällsmys...

Nu är jag tillbaka med bloggandet tänkte jag, har varit lite tufft känslomässigt den senaste veckan pga en tråkig förlust i familjen. Men nu är jag redo att ta nya tag och hitta lite inspiration att blogga igen.


Trevligt besök och litet test


Cupcake i form


Har länge varit sugen på att testa baka cupcakes direkt i en dessertform, så igår då jag bakade choklad-cupcakes testade jag! Resultatet var ok, men de blev lite torra pga att jag gräddade dem för länge. Carro fick vara provsmakare och vi hade en mysig kväll med mycket skvaller, har knappt sett tjejen i sommar. Hon kom också på problemet med gräddningen, den varma formen gjorde nog att kakan "eftergräddades" i formen ett bra tag efter att man tagit ut dem från ugnen, får helt enkelt prova igen!

Provade också den nya spritsen från London, är dock inte alls nöjd, den var inte som jag tänkt mig, så jakten fortsätter. Väntar på ett paket som jag hoppas kommer lösa det problemet! : )


Äntligen... höst & choklad-cupcakes





Nu när hösten kommit så har man helt plötsligt tid att bara ta det lugnt och mysa (utan dåligt samvete) igen. Igår blev det bak och mys. Det blev en ny variant av detta recept, nu med dumle/geicha i. Äntligen fick jag också inviga de fina burkarna jag fyndade på Portobello market i Notting hill, London. Dom fick helt klart godkänt, den stora rymde utan problem 12st stora cupcakes, inte illa! :)

 

 

 

 

 



 


RSS 2.0