Sommarkoma...Nej jag flänger inte runt hela världen och inte har jag blivit kidnappad eller oförmögen att skriva heller... Finns massor jag egentligen tänkt att jag skulle bloggat om, t.ex. hur vår trädgård sakta men säkert håller på att växa fram, alla roliga kalas och tillställningar vi hunnit med och en massa annat. Men jag jobbar hela dagarna med mina ungdomar och när jag kommer hem är det solen, långa promenader eller lite trädgårdspyssel som lockar, därav tystnaden här på bloggen! : )

Jag jobbar som sagt på, från och med nästa vecka byter jag dock schema och börjar jobba rätt mycket helger och kvällar. Så mig kommer ni nog inte att se mycket av i juli tyvärr, men om ni är snabba finns fortfarande några luckor i kalendern. Den 16-18 juli är det dock inplanerat en härlig weekend med mina underbara syskon som gav mig i födelsedagspresent, en vistelse tillsammans med dem i en stuga i Norrfällsviken! Senare kompenserar jag med att ha tre veckors helt oplanerad semester i augusti istället och då är kalendern tom! : ) 

För övrigt är det mycket pyssel hemma, vi planterar lite blommor, har flyttat lite stenplattor och ska bygga om entrén på Samuels semester. Det ska dock påpekas att vi är mycket duktiga på att belöna oss själva med grillmiddagar och soliga stunder på altanen också! : )  Vad har ni för er som bäst?

Uppdatering...
I fredags anlände vi till Sverige igen, vi har haft det jättebra men som vanligt när man varit borta så är det ganska skönt att vara hemma igen. Vi har haft mestadels vackert väder och lite bruna har vi nog hunnit bli. : )  Vi har hunnit äta en massa god mat och se en liten del av den vackra ön Mallorca. Vi har badat massor i poolen och gått långa promenader längst strandpromenaden varje dag. En toppenvecka kan man väl säga! : ) 

Väl hemma i Sverige landade vi i Luleå, så vi satte oss i bilden och åkte ner till Piteå där vi stannade för lunch och en liten tupplur innan vi lastade över väskorna till vår bil och körde ner till Umeå. Hemma på Röbäck stöp vi i säng och på lördag morgon klev vi upp tidigt för att åter sätta oss i bilen. Denna gång styrde färdern mot Härnösand och Kaspers dop. Vi hade en jättemysig dag och hann i alla fall prata med föräldrarna en snabbis. Efter dopfikat kände vi nog mest för att åka hem, men eftersom vi var så nära Ikea så åkte vi efter många om och men de sista milen. Efter en rekordsnabb tur på varuhuset åkte vi tillslut hem... behöver jag nämna att vi sov dryga 12 timmar den natten?!

Idag har jag jobbat min första dag på sommarjobbet. Vi hade lite otur med vädret då en hel del av jobben ska ske ute, men hoppas att det blir sol resten av veckan! Hoppas på att hinna träffa lite vänner i veckan, särskillt en som måste firas lite ordentligt med nytaget körkort och allt! : ) Håller också tummarna lite extra hårt då jag misstänker att det är en annan som är mycket nära sitt också!

Vykort!

.
.
.
Vi har såklart glömt att skicka vykort hem till Sverige och eftersom vi åker hem imorgon som blir det inga heller. Så jag tänkte bara höra av mig till er som funderar på hur i har det... Vi har det bara fint, vädret har mestadels varit härligt, ca 27 grader och strålande sol. Lite moln idag resulterade i en resa till Palma och lite shopping. Resterande dagar har spenderats vid poolen eller på stranden. Så nu hoppas vi på fint väder imorgon för att bättra på brännan innan planet avgår hemåt imorgonnatt! : )  Hoppas ni har det underbart i Sverige också, jag tar ett dopp i poolen för er imorgon!

Fullt upp...


Oj vilken vecka, i torsdags fyllde jag ett år äldre, 25år blev det den här gången. Tack snälla för alla gratulationer och presenter! Veckan fortsatte med kalas både fredag, då jag och några av tjejkompisarna gick på SATC 2, och lördag då hela släkten kom på kalas. Särskillt roligt var det att Samuels föräldrar åkte hela vägen från Piteå för att komma på kalas : )  Söndagen förde också med sig kalas, men då var det alla mammor som skulle firas, det blev middag och mer tårta i Obbola, en perfekt avrundning på en riktig kalashelg! : )

Håller som bäst på att pula ner det allra sista i resväskan. Ikväll åker vi till Piteå för att sedan tidigt imorgon bege oss till Kallax flygplats där vi förhoppningsvis ska transporteras säkert vidare till Mallorca! Ska bli helt underbart att få njuta av solen en hel vecka. Trevligt sällskap har vi dessutom i form av Samuels föräldrar, syskon och syskonbarn. Så nu önskar jag en trevlig vecka och hoppas att jag är brunare än er nästa fredag! : 9

RSS 2.0