Ledighet

Ååh vad härligt det är med sovmornar, filmkvällar och ett socialt umgänge! Nu har jag varit ledig i snart en vecka och hunnit med massor känns det som. Bron på framsidan är helt klar, planket på baksidan saknar endast några brädor innan den också är klar. Dessutom har jag hunnit med lite inomhusprojekt också... Ska försöka komma ihåg att fota senare ikväll!

Lite sylt har jag också hunnit göra, tyvärr räcker inte våra gubbar till en syltburk. Vi hade dock välldans tur då vi var i stugan för att fira lillasyster. En släkting ringde och frågade om det var någon som ville köpa billiga jordgubbar! Självklart nappade jag och vi åkte och hämtade 6 liter omedelabart bums. Av dem blev det en stor burk jordgubbssylt som vi njutit av till frukostfilet och pannkakor i veckan. En del frystes också in för att hamna i till exempel muffins eller tårtor i höst och vinter.

Imorgonkväll åker vi till Piteå och blir borta till på lördag. Sedan väntar ytterligare två veckor helt oplanerad ledighet för min del! : )

RSS 2.0