Allra käraste syster...Idag är ingen vanlig dag, för idag är det lillasysters födelsedag, hurra hurra hurra!

Stort grattis på din dag finaste Josefin, hoppas din dag blir fantastisk!

Ses om en vecka!
Nu är det äntligen dags, imorgon sätter vi oss i bilen och påbörjar vår första bilsemester tillsammans! : )  Målet är Gotland, men på vägen hinner vi med både Uppsala och Stockholm. Planen är att det inte finns så mycket till plan. Vi ska äta gott, sola lite och förhoppningsvis hinna med en del sevärdheter. Håll tummarna för bra väder, vi är tillbaka om en vecka!  : )

Mitt i livet!

Vi är mitt i sommaren och vilket väder vi har haft! Vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt, vilket leder till att det är lite glest mellan inläggen här på bloggen. Fokus ligger helt enkelt på livet just nu!

Vi håller på att planera vår Gotlandstur för fullt, allt är nu bokat och klart och den 27e beger vi oss! Vi kommer att göra ett stopp i Uppsala och ett i Stockholm innan vi den 29e anländer på ön. Det börjar redan pirra lite i magen och jag har börjat skriva mina älskade listor! : )

I veckan har jag turen att vara ledig i stort sett hela veckan trots att jag har två veckor innan jag får semester på riktigt. Ibland är det härligt att inte jobba heltid! Håll tummarna för badväder : )

Lilla hjärtat

I veckan spenderade jag ett par dagar ute i stugan, passade på då Sofia var på plats med pojkarna : )

I fredags hände dock något tråkigt. Samuel åkte till jobbet och släppte ut lilla kisse på väg ut genom dörren. Det hann bara gå några minuter så hörde jag att hon skrek ute på altan och då jag rusade ut stod en stor elak katt över henne. Jag skrek och den dumma katten försvann, tyvärr gjorde lilla Tindra också det, i åtta (!) timmar. På eftermiddagen kom hon haltande från skogen, uttorkad och chockad. Som tur är börjar hon nu bli sig själv efter några dagars vila. Hon haltar fortfarande men ville gå ut en stund (med sällskap) ikväll. Det är inte lätt att vara en liten kisse i stora världen!

Idag har vi varit i Vännäs där vi hann bada med Samuels syster och hennes familj, innan vi gick på marknad med min familj. Vi hann även med ett besök hos Samuels mormor innan vi åkte hem. Nu väntar godisrem, film och mys med kissen! : )

Surr surrVi har haft en fantastiskt trevlig helg, med mycket god mat och trevligt umgänge! I fredags besökte jag tillsammans med mammsen och lillebror "Smultronstället" en bit utanför stan. Sen blev det myskväll och film med Samuel. I lördags hade vi besök av Sofia och Erik, vi grillade tillsammans och tog oss ner på stan där vi mötte upp lite fler vänner. Söndagen innebar mest pyssel, bland annat kom sista plantorna i pallkragen på plats. : )

Jag och Samuel har kommit överens om att humlor nog är den minst läskiga insekten. Vi har ett helt gäng som bor hos oss och ibland kan man fastna länge med blicken på dessa små krabater. Jag hade innan helgen en bukett lupiner som tappade sina blomblad på trädgårdsbordet. Dessa fick snabbt besök av en humla, som la sig ner på sidan och kullrade runt för att suga i sig godsakerna, innan han flög till nästa och upprepade proceduren, han var så söt! : )

MidsommarMidsommarhelgen spenderades i Piteå tillsammans med Samuels föräldrar. Några små regndroppar föll, men på kvällen sprack det upp och vi kunde ta en kvällspromenad i solen. Jag tog med efterrätten och istället för den traditionella jordgubbstårtan blev det en pavlova med jordgubbar på, den var mycket uppskattad! : )
Under helgen hann vi ta det riktigt lugnt och spenderade nästan all tid i Samuels föräldrars stuga. Det var precis vad som behövdes och efter helgen kände vi verkligen att sommaren var igång. nu planeras sommarens aktiviteter för fullt!

För han har tagit studenten...Oj vad tiden springer förbi på sommaren, för det är ju faktiskt det det har blivit, sommar! På jobbet går vi på sommarschema - fantastiskt - och istället är fritidsschemat fullspäckat med grillning, sol och bad, utflykter och snart lite semester!

Det absolut största som hänt sedan sist är att bästa lillebror tagit studenten! Grattis igen lillebror, jag är såå stolt över dig! : )Visst är han stilig i kostymen och studentmössan!? Nu har han kämpat klart och med fina betyg intar han nu arbetsmarknaden istället! Som sagt, Jonas du har varit toppenduktig och vi kommer ju att fortsätta fira dig lite till i sommar! : )

RSS 2.0