Sköna tisdagFördelen med att jobba kvällar igen är de lediga förmiddagarna, de har jag verkligen saknat! Kvällstid hamnar jag lätt vid datorn eller framför TV:n om jag är ledig, men på förmiddagar finns alla möjligheter. Jag hinner göra ärenden, gå en promenad, träna eller bara mysa ner mig i soffan med en kopp te och något smaskigt att tugga på. Fram till lunch kan jag låtsas att jag har en ledig dag och behöver inte ta tag i verkligheten - helt fantastiskt!
Helgerna är våraDet absolut bästa med förändringarna på jobbet är att jag inte längre jobbar helger. Jag jobbar varannan fredag, men det räknas knappast. Det är obeskrivligt skönt att veta att jag kan göra vad jag vill på helgerna, utan jobbtider att passa! : )

Detta har resulterat i att vi faktiskt orkar göra trevliga saker på helgerna. Förra helgen var vi pulkbacken med Sofia, Erik och barnen. På söndagen hann vi också med en liten bröllopsmässa och besök hos mammsen, för att sedan åka vidare till Samuels moster för att fylla på fikamagen!

Denna helg har gått i samma anda. I fredags åkte vi till min farmor där vi spenderade helgen. Vi umgicks med familj och släkt, var ute, åkte snow board, drack varm choklad i mängder och bara njöt av solen. På söndagkväll hann vi dessutom med middag hos ett par kompisar som skaffat en fantastiskt söt kattunge, till och med Samuel smälte! ; )

Helgerna är åter våra och det är helt fantastiskt!Bild: No rest for the wicked via Pinterest

Den grå vardagen är tillbakaSå där ja, nu börjar det äntligen kännas som att vardagen börjar komma. Sedan i november har det mer eller mindre varit kaos i hjärnan vecka efter vecka. Det har varit mycket som hänt på jobbet vilket medfört stor osäkerhet inför framtiden. Detta har dock ordnat sig de senaste veckorna och nu är vi på rätt spår igen och hoppas så förbli.

Detta har såklart blandats med planering av vårt kommande bröllop i sommar. Något som varit jätteroligt och spännande, men både tidkrävande och en riktig tankenöt. Även detta börjar lugna sig och det mesta börjar falla på plats. Mer om detta på min andra blogg, här!

Ju mer vardagen kommer desto större blir lusten att blogga igen, hittar roliga recept och vackra bilder jag vill dela av mig av. Så nu är tanken att inläggen ska bli lite tätare här igen. Ser ju på statistiken att det är en tapper liten skara som fortsätter kika in här, trots brist på uppdateringar. Nu ska ni fina förhoppningsvis kunna få lite lön för mödan och lite koll på vad som pågår  :)
Bild: Ikea/Livet hemma

RSS 2.0