På önskelistan

Nu börjar jag inse att julen närmar sig. I helgen var vi i Piteå där Samuels föräldrar och syster hade adventspyntat. Vi passade också på att gå på skyltsöndag och jag fick till och med en liten juklapp av tomten. :)

Nu börjar det också efterfrågas önskelistor, hade vi haft Granit i närheten hade dessa saker stått på listan. Nu innehåller den nyttiga saker som eltandborste och täckbyxor istället. Men några roliga önskningar ska nog få plats också! ; )


Bild: Eget montage av bilder från Granit


VärmandeNu börjar det kännas att det är vinter, långkalsongerna har åkt på och varma drycker förgyller kvällarna. Julstämningen känns dock väldigt långt borta. Kan inte förställa mig att det är första advent om en knapp vecka. Nu önskar vi oss snö i lagom mängd och lite julinspiration!

Just nu jobbar jag nästan heltid, pluggar 50% och har mitt kontaktpersonsuppdrag utöver detta. Så både dagar och helger springer förbi. Misstänker att julen är här illa kvickt i år. Efter årsskiftet kommer jag att dra ner på tempot lite och hoppas då kunna uppdatera bloggen lite mer regelbundet.RSS 2.0