Skansen¨


Vi hade som sagt en fantastisk semester och vi har även haft en händelserik sommar, därav lite dåligt med inlägg på bloggen. Här kommer i alla fall ett litet smakprov från vårt besök i Stockholm. Vi passade på att göra ett besök på otroligt mysiga Skansen en av de varmaste dagarna. Vi traskade runt i den vackra omgivningen, fikade och skrattade åt aporna!

Nu har jobbet hunnit bli vardag och löven börjat gulna. Så vi är tacksamma att vi har en fantastisk sommar att se tillbaka på då vi börjar tända värmeljus och kura ihop oss under filtar i TV-soffan!


Hemma igen

Nu är vi tillbaka igen efter en helt magisk vecka på vift! Vi har hunnit med en massa roliga saker och sett massor. Solen har lyst över oss och vi har njutit av både vacker natur och god mat hela veckan. Kommer såklart att dela med mig lite framöver, nu när det regnar har jag ju förhoppningsvis tid att blogga också. : )

Som tur var har vi en hel del trevligheter planerade för sista semesterveckan också. Ikväll beger vi oss på konfirmationskalas och imorgon åker jag till stugan för att rå om lillasyster som flyttar till Göteborg nästa vecka!

RSS 2.0