Pärlor

 
 
 
 
 
Att blogga från mobilen var verkligen ingen hit. Blogg.se får nog jobba lite på redigeringsmöjligheterna innan jag provar igen. Här kommer i alla fall inlägget igen, med lite mer ordning och reda.
 
 
Som sagt pärlas det en hel del på jobbet. Smyckestillverkningen är på topp, men det är lite oväntat nog hamapärlorna som är populärast, alltså helt vanliga pärlplattspärlor. Ungarna på jobbet har byggt allt från vackra bakverk till humoristiska versioner av diktatorer. På bilden ser ni några av mina bidrag till samlingen. Det är verkligen terapi att sitta och bygga pärlplattor - rekommenderas till den som känner sig stressad! :)
 
 
 
Bild: Privat (mobilkamera- därav lite suddig)
 
 
 

Det ordnar sig...

 
 
 
 
 
 
Så här känner jag mig just nu - redo att slå tillbaka mot livet som nästan slagit omkull mig.
 
 
Jag har varit sjuk tre gånger sedan jul, jag som annars kunnat räkna mina sjukdagar de senaste 10 åren på mina fingrar. Jag har varit tokstressad på jobbet och hemma, ja egentigen överallt. Jag har inte hunnit träna, det som annars varit min ventil. Jag har inte heller hunnit träffa varken familj eller vänner. Med en lika stressad make, så har livet inte varit på topp.
 
 
Efter en prommis med min fina vän Sofia igår kändes det dock som vändningen kom. Jag fick frisk luft och motion, senaste förkylningen och febern har lämnat kroppen och jag fick den där sista peppen jag behövde. Vilken tur att man har kloka vänner som kan stötta en då livet känns lite grått och hopplöst. I morse vaknade jag med ny energi, nu längtar jag efter att sätta klorna i lite nya utmaningar, att ta hand om mig själv och min fina man ett tag. Nu boxar jag på alla energitjuvar och tänker att det ordnar sig...
 
 
 
 
Bild: Bloom
 
 
 

RSS 2.0