Fin gåva



Det blev jobb igår och nu väntar ett möte idag och sedan jobb både ikväll och imorgonkväll. För övrigt får det nog bli en ganska lugn helg. Ska försöka hinna träna och vara ute så mycket som möjligt!

På min examensdag fick jag ett otroligt fint smycke från Thomas Sabo av min familj. Det är redan välanvänd och det värmer lite extra då jag fick en väldigt gullig förklaring av mina föräldrar till varför de valt just detta smycke. Jag fick denna förklaring i ett kort som nu ligger längst upp i skrivbordslådan - behöver jag någon gång uppmuntran eller lite bättre självförtroende så finns det där att plocka fram och läsa om och om igen! Tack snälla!



Smycket förvaras på hedersplats i den fina ask jag fick av min sambo i julklapp en liten Vitriini från Iittala. Nu ska jag ta och ta tag i den här dagen och komma mig iväg. Hoppas ni får en fin dag och en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: A

Finfint!!:)

2011-01-28 @ 11:45:14
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: -A

sv: haha ja, jag är också lite chockad över den utvecklingen! vet inte om det blir en vana eller en engångsföresteelse dock, låter det vara osett!;)

2011-01-28 @ 23:02:54
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: LissenTo

Vilken vacker examenspresent, förstår att du använder det mycket!

2011-03-10 @ 21:23:39
URL: http://lissento.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0