Hallen



Kom på att jag totalt glömt bort att visa resultatet av tapetseringen i hallen! Bilden gör verkligen inte tapeten rättvisa, fjärilarnas färger syns mycket tydligare i verkligheten och i bakgrunden slingrar sig mattsvarta växter. Vi planerar att montera in spotlights ovanför tapeten för att lystern verkligen ska komma fram, får väl prova ta en ny bild då detta är gjort! :) Ni vet fjärilseffekten som innebär att en fjärils vingslag i Sverige kan orsaka en orkan i en helt annan värdsdel.. så känns det nästan som att dessa små fjärilar förändrade vår hall. Två stackars våder tapet förändrade verkligen hela känslan då man kommer in genom ytterdörren. Känns mysigare och varmare!

Igår målade vi sista varvet i vardagsrummet, är bara den tidigare bruna väggen som Samuel just nu lägger sista handen vid i väntan på middag. Efter middagen ska vi ge oss på att tapetsera fondväggen. Så imorgon kanske vi kan börja flytta tillbaka möblerna på plats. Sen ska lägenheten få sig en ordentlig storstädning, för just nu är verkligen allt dammigt hemma hos oss. Återkommer med resultatet av kvällens jobb imorgon!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ser jättefint ut! Ska komma och inspektera efter flytten :-) Tack för erbjudandet, men bara vi sätter lite fart så borde det gå bra. Har packat ihop Viggos rum och datarummet helt nu, så ska försöka börja med glas och porslin nu snart. Känns som att köket är det värsta. Hur går det i skolan då?

2010-03-18 @ 19:20:31
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0