Målet syns i horisonten...

 




Just nu ser vårt kök mer eller mindre galet ut... Oslipat spackel på väggarna, täckpapp på golvet och den röda dammsugaren som den mest attraktiva utsmyckningen i rummet! Det gör att behovet att drömma sig bort förbi tapetsering och fixande till det färdiga resultat är stort. Ovan ser ni ungefär hur vi föreställer oss vårt framtida kök. Nu när vi fick vår stilrena tapet lutar det faktiskt åt en lampa i färgen "Sage" (enligt mig lite dimmig turkos), men vi sk nog låna hem två olika och sedan bestämma oss.


Eget kollage av: Tapeten ECO Y.T.A som tillslut blev vår (bild lånad med tillstånd från Johanna). En härlig illustration från IsaForm, en favoritillustratör sedan många år, Isabelle kommer dessutom liksom Samuel från Piteå  vilket är lite extra roligt. Stolen SHELL från furniturebox. Kartell fl/y i Sage. Textilsladd och sockel är inköpt för att skapa en fönsterlampa som liknar denna, hade den i en inspirationsmapp på datorn, men vet tyvärr inte var den kommer ifrån, nästan säker på att den kommer från någon blogg så känner du igen den säg gärna till! : )

Kommentarer
Postat av: Sofia*

Kommer bli jättefint! Känns som en evighet bort innan vi får ordning på vårt kök, men planeringen börjar falla på plats mer och mer i alla fall! :-)

2010-03-05 @ 08:39:45
URL: http://m

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0