Besvikelse!



Ja det blev en Kartell Fl/y till köket, och lika fort oblev det en Kartell Fl/y till köket. Har suktat efter denna lampa i flera år och hade äntligen bestämt mig för att vara lite modig och ta en i Sage dvs lite grön-turkos. Så Samuel åkte och köpte den före helgen och jag har gått och längtat efter att få den på plats.

Igår höll vi på i nästan en timme innan den var på plats, vi visste att den var känslig för repor så vi var superförsiktiga. Vi lyckades få upp den och tog av skyddsplasten, den såg lite repig ut trots allt, men vi tänkte att det var nog bara smuts. Så Samuel tog, eftersom vi skulle vara så försiktiga, fram en microfiberduk och skulle dammtorka av den. Vips så var lampan full med repor. Jag gjorde ett försök med en duk gjord för glasögon, vips så var där ännu fler repor - Vips var också min dröm om en Kartell fl/y borta för ner i lådan åkte den igen och i eftermiddag lämnas den tillbaka till dumma affären som sa att "Bara man får upp den utan att repa den så är den inte aaalls känslig". Så nu fortsätter jakten efter en kökslampa, för någon ny Kartell blir det inte!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Nejmen vilken idiotisk lampa! Måste ju vara fabrikationsfel om det blir repor då man försöker torka va den? Eller är den super känslig? Galet iaf.

2010-03-25 @ 16:58:08
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad tråkigt! Hoppas ni hittar nån ny som känns lika bra!

2010-03-25 @ 19:52:22
Postat av: Angelica

Men så trist! Sånt borde dom ju kunna åtgärda på ngt sätt, lamporna är ju så pass dyra och fina att de borde ju vara en självklarhet att de tål att man sätter upp dem och torkar av!

2010-03-25 @ 20:17:00
URL: http://surangani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0