Uppdatering...




I fredags anlände vi till Sverige igen, vi har haft det jättebra men som vanligt när man varit borta så är det ganska skönt att vara hemma igen. Vi har haft mestadels vackert väder och lite bruna har vi nog hunnit bli. : )  Vi har hunnit äta en massa god mat och se en liten del av den vackra ön Mallorca. Vi har badat massor i poolen och gått långa promenader längst strandpromenaden varje dag. En toppenvecka kan man väl säga! : ) 

Väl hemma i Sverige landade vi i Luleå, så vi satte oss i bilden och åkte ner till Piteå där vi stannade för lunch och en liten tupplur innan vi lastade över väskorna till vår bil och körde ner till Umeå. Hemma på Röbäck stöp vi i säng och på lördag morgon klev vi upp tidigt för att åter sätta oss i bilen. Denna gång styrde färdern mot Härnösand och Kaspers dop. Vi hade en jättemysig dag och hann i alla fall prata med föräldrarna en snabbis. Efter dopfikat kände vi nog mest för att åka hem, men eftersom vi var så nära Ikea så åkte vi efter många om och men de sista milen. Efter en rekordsnabb tur på varuhuset åkte vi tillslut hem... behöver jag nämna att vi sov dryga 12 timmar den natten?!

Idag har jag jobbat min första dag på sommarjobbet. Vi hade lite otur med vädret då en hel del av jobben ska ske ute, men hoppas att det blir sol resten av veckan! Hoppas på att hinna träffa lite vänner i veckan, särskillt en som måste firas lite ordentligt med nytaget körkort och allt! : ) Håller också tummarna lite extra hårt då jag misstänker att det är en annan som är mycket nära sitt också!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var jätte kul att ni kom på dopet, ni var skitsnygga både du och Samuel! Tråkigt att man måste underhålla alla så att vi inte hann prata mer, men vi ska försöka åka upp till er i sommar. Tack för den jätte fina presenten, du vet att jag älskar dina pyssel! :)

Kramar/ Sandra

2010-06-15 @ 10:41:02
Postat av: muminmamman

HAAALLLLLLLLLLLÅ??!! VAR är du. Stressar du sönder dig och flänger runt hela världen?

2010-06-29 @ 09:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0