Härlig värme




Oj vilken härlig värme vi har haft den senaste veckan... Massor av sol och höga temperaturer har gjort att jag till och med badat i år! I söndags besökte vi Baggböle och solade på klipporna innan vi hoppade i den iskalla älven. Vi hann också med ett kvällsdopp i Stöcksjön i fredags då jag slutat jobba... Det gäller att passa på medan värmen finns kvar : ) Om vädret håller i sig är det mycket troligt att det blir ett dopp imorgon också tillsammans med Angelica.

När det är så här varmt gör jag gärna eget iste. Jag får för mig att det är vanligast att göra detta på rött te. Jag är just nu inne i en period då jag hellre använder grönt te. Det är superenkelt, gör te precis som du brukar med varmt vatten. Låt det svalna. Sedan tillsätter du massor av citron, is,  frusen frukt och lite råsocker... Mmm! : )

Annars är det mest jobb just nu, trivs jättebra med att jobba med ungdomarna, så det känns faktiskt mest roligt. Har också hunnit träffa Sofia och Angelica i helgen och så hann vi ju med en sväng till mormor och Henry i torsdags. Vi blev bjudna på en underbar kycklinggryta och massor med jordgubbar till efterrrätt! Nu ska jag cykla mig iväg mot jobbet igen... Men i helgen drar jag och syskonen söderöver för en liten kort semester, ska bli härligt, så då kommer förhoppningsvis lite bilder så småningom! : ) 

Kommentarer
Postat av: Home of Nina

MMMMM..det där lät ju jättegott! Det måste jag prova. Ha en härlig minisemester! Kram Nina

2010-07-17 @ 19:57:11
URL: http://www.homeofnina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0