Helgen



I helgen har vi packat och packat, timme efter timme. Känns som att vi ligger rätt bra till och slipper stressa ihjäl oss i veckan, skönt!

Igår var vi och kikade på vår lägenhet. Var meningen att vi skulle besiktiga städningen av lägenheten, tyvärr var inte "städ-damen" så sugen på att tvätta om fönstrena som var lite dåligt torkade och fortfarande fläckiga. Men eftersom vi inte orkade bråka med henne så fixar vi det själva sen. Är ju som tur var inte vi som betalar henne i alla fall.

Badrummet, klädkammaren och garderoben var mycket större än jag mindes, så det var positiva överraskningar! : ) Lite mindre positivt är att de nuvarande ägarna tejpat upp kabelkanaler (+skruvat för att tejpen inte höll), vilket medför att färg och tapet följt med och det är mycket hål överallt. Detta var värst i vardagsrummet som vi iofs tänkt måla om, men vi hade kanske tänkt vänta ett tag. Nu känns det dock som att det kanske får bli så fort som möjligt! Ganska mycket märken var det också på kontoret, men där tror jag vi löser det med att sätta upp våra hyllor på samma ställen för att dölja hålen. Och i hallen kanske vi helt enkelt får ta fram penseln och hoppas på att hitta samma gråfärg!

Kanske låter som att det var mycket att klaga på, men det är ju sånt man får räkna med då någon bott där i 6år. I det stora hela var lägeheten i stort sett som jag minns den och nu kliar det verkligen i fingrarna efter att få flytta in till helgen! Just nu har vi packat ner i stort sett allt utom köket, vilket jag tänker ta tag i... Nu! : )

Kommentarer
Postat av: Madelene

Fin blogg du har :-) Kraam

2010-01-26 @ 01:08:11
URL: http://mabeline.blogg.se/
Postat av: muminmamman

Vad kul för er. Att få flytta och fixa och dona. Det är ju jobbigt men ändå jättekul på ngt konstigt vis. Hoppas att allt går bra under flytten.

2010-01-26 @ 07:15:30
Postat av: Carro

Hej sötis, tänkte bara säga attom ni behöver någon hjälp eller bara sällskap i helgen så har jag inte så mycket planerat. J ska dock upp till Luleå så han kan inte hjälpa till.. P&K

2010-01-29 @ 09:16:35
URL: http://levermindrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0