Lördagens maskeradfest




Jaha då har ännu en helg nått sitt slut... I fredags hade vi en toppenmysig kväll hos Sofia och Erik tillsammans med Angelica och Mattias! De bjöd på underbar mat och vi kom inte hem förrän seeent! : ) I lördags var det dags för 50-årskalas för Samuels mostrar i Vännäs, temat var maskerad och alla var jättesnygga. Allt från transor till dykare dök upp och det var verkligen en jättetrevlig fest!

Söndagen har verkligen brytit fest-temat, jag spenderade nämligen 5 timmar uppe på kallvinden och rensade förrådet. Fick lite hjälp av Samuel efter några timmar och resultatet blev: 3 säckar kläder, 2 säckar med prylar och en massa kartonger direkt till soprummet! Hann även sortera 4 lådor som ska få åka på loppis efter jul. Känns såå skönt att vi har gjort klart det nu i alla fall, så slipper vi i januari då det troligen är betydligt kallare. Hoppas ni också haft en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad snygga ni var! :)

2009-11-16 @ 00:09:23
Postat av: Angelica

Åh riktigt coola ni va ju!!!!

2009-11-16 @ 05:47:54
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: Sofia*

haha ja riktigt fina var ni! :-) hoppas ni hade trevligt? Så skönt att ha tagit tag i förrådet! Vet ju att du pratat om det ett tag. Har själv e klädkammare som håller på växa igen känns det som...gäller bara att få tummen ur!

2009-11-16 @ 10:30:03
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/
Postat av: muminmamman

Vad fina ni var. Men Samuel var sagolikt cool :)

2009-11-18 @ 09:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0