Redo för London!!


Bild från min förra vistelse i London...

Nu är väskorna packade och vägda, kommer kunna shoppa ca 10kg kläder och annat i stora staden, det ska väl räcka? : )  Det är ju dock några dagar kvar innan vi åker, så några fler plagg och "bra att ha"-saker kommer säkert att åka ner, men skönt att vara klar i tid så man slipper fundera på det. Hur går det för övriga resenärer (J & A)?

Kommentarer
Postat av: A

Det går fint! Packat de mesta idag.Har bara liiite att köpa imorrn och sen liiite att tvätta på tisdag innan packningen är komplett.

Har dock ingen våg men det går nog bra ändå....

Tror du det finns ngr bra sulor(spec för hälarna) att köpa? Insett att detta med nya skor aldrig kan sluta bra... hm.

2009-08-16 @ 18:31:45
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack för din kommentar:) Åh, va kul med en Londonresa, sitter också o planerar, blir nog i höst. Missa inte Habitat, (Regent street) är verkligen grymt:) Zara home ligger typ bredvid på samma gata. Liberty, heals och Graham & green är andra inredningsbutiker jag brukar besöka. Favoriten är dock Habitat;) (habitat.net)

2009-08-16 @ 20:14:25
URL: http://rum.blogg.se/
Postat av: A

Ja de ordnar sig nog, vi har ju ändå 2 väskor med oss så plats lär de finnas och blir de övervikt då man ska hem så är det ju bara att betala!;)

Sofia läste de jag skrev till dej förrut och va söt och tipsade om att apoteket har sådana iläggs grejer, kollade på hemsidan nu och de verkar bra!

Svänger förbi stan efter jobbet imorrn, runt 13.

Hör av mej!

2009-08-16 @ 22:05:35
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: Martina

Så lite så:) Kanske du kan ge mig några bra tips när du kommer tillbaks;)

2009-08-16 @ 22:38:08
URL: http://rum.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jodå, det går bra för mig :) Har ju också varit ute i god tid. Nu ska jag bara försöka bli frisk också ;) Min väska väger förresten också ca 10kg så nog kommer vi kunna shoppa alltid! ;)

2009-08-17 @ 20:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0