Blåsa ur ägg?


Tasteline


Börjar dyka upp pysseltips lite här och var nu inför påsk. Är välldans sugen på att färga ägg. Vill dock ha dem hemma, hängande i påskriset eller liggandes i en fin skål kanske.. Att koka ägg och låta dem ligga framme känns som ett dumt alternativ. Någon som har koll på hur man blåser ur ägg? Vad bör man tänka på?

Kommentarer
Postat av: A

haha, de är inte lätt! laddat upp med massa frukt, både konserverade och färska. Svårt att hålla sig på jobbet när alla bakar och har sig... idag åt jag tårta, hemskt!

Sett artikeln på aftonbladet!

Kämpar på, snart lördag och då lär de bli chips iaf, väljer hellre de än godis any day;)

2009-04-02 @ 21:44:57
URL: http://surangani.blogg.se/
Postat av: Sofia*

Jadu, det var ett tag sen jag gjorde det också. Men man får försöka göra så små hål som möjligt i båda ändarna av ägget. Det brukar gå bra att använda en ägg-pickare, och sen en vanlig nål om man måste göra det större. Sen är det bara att blåsa för allt man är värd! Good luck! (hoppas du förstår min lilla beskrivning! ;-))

2009-04-03 @ 09:29:32
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0